Hallo beste lezer,

Welkom op mijn blog. Ik ben een creatieveling met veel ideeën en te weinig tijd. In het dagelijks leven ben ik bezig met kinderen en daar kan ik ook wel wat creativiteit kwijt, maar in de avonduren fröbel ik lekker van alles voor mezelf. Hopelijk geniet je mee van de kleine dingetjes die ik probeer te fabrieken!

Veel leesplezier,

Gr. Nina

Volgende »

 1. Hallo,

  In Google was ik aan het zoeken naar (printbaren) Krimpie Dinkie en ik kwam hier uit. Ik vroeg me af of jij misschien weet waar dit spul te bestellen is. Ik vind het erg leuk spul, maar het is erg moeilijk te vinden.

  Ik hoop dat je me hier mee verder kan helpen, mijn email adres is inge@zend.nl

  Alvast bedankt.

  Groet,

  Inge

  • Ik heb deze vellen via de site http://www.kreageja.nl besteld
   Dat ging prima, via paypal betaald en binnen 3 dagen binnen. Alleen zijn die niet voor in de printer, daar zijn de Krimpie Dinky vellen veel te glad voor.

   Het andere merk is Shrinky Dinks en die zijn wat ruwer. Tijdens mijn eerdere zoektocht stuitte ik op deze site http://www.multihobby.nl/krimpie-Dinkie
   Daar hebben ze die voor de printer wel, maar ze zijn ook wat prijziger. Ik heb alleen geen ervaring met bestellen bij deze site.

   Succes!

 2. Hoi,

  Via google ben ik bij jou blog terecht gekomen. Ik was opzoek naar koekjes om te haken, maar in plaats daarvan heb ik hele leuke snoepjes gevonden op jouw site. Als je het niet erg vind neem ik de patronen van je over om lekker wat snoepjes te maken. Leuk als cadeautje! Alvast bedankt voor de ideeën.

  Creatieve groeten,
  Judith

  • Dank je wel voor je reactie! Prima dat je het patroon gebruikt! Misschien kun je me laten weten of ze een beetje duidelijk uit te voeren zijn. Ik heb geprobeerd zo helder mogelijk te zijn, maar sta open voor verbeteringen. Succes in ieder geval!
   Gr. Nina

   Ps: ik heb ergens nog wel patroontjes voor koekjes; zal ze eens opzoeken voor je…

 3. Heb je soms de beschrijving van het gehaat bolerootje, ik zou dat graag voor mijn kleindochtertje willen haken voor de trouwfeest van haar tante,dank bij voorbaat.

  • Ha Conny,

   Het was een leuk vestje om te haken. Ik had een glansdraad gebruikt wat het nog een extra luxe effect geeft. Het patroon komt uit een blad wat ik nog ergens moet hebben. Ik ga voor je op zoek. Wordt vervolgd dus…

   gr. Nina

 4. Hallo Nina, ik heb je vandaag al een verzoek gestuurd voor een patroon maar weet niet of ik de goede link heb gebruikt, daarom doe ik het nogmaals.
  Ik heb een restant garen en daarvan wil ik een bolero haken, maar ik kon nergens een goed patroon vinden. Ik heb nu gezocht naar afbeeldingen van een gehaakte bolero en kwam het patroon tegen dat is geplaatst op 14 september 2013.
  Op meerdere punten vind ik het geweldig, o.a. eenvoudig te haken (denk ik) en mooi.
  Dus wil je a.u.b. het patroon naar mij toe mailen, alvast hartelijk bedankt en de groetjes van Ria Agterberg

 5. Hallo Nina,

  ik heb al een berichtje gedaan , maar weet niet of het aan gekomen is, maar ik vind het een leuke bolero , zou ik ook het patroon mogen

  gr. C. Kostermans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s