Schrijf het op!

Standaard

Je kent dat vast, dat je ideeën krijgt op momenten dat het net niet uitkomt. Voor dat soort momenten heb ik eigenlijk altijd een notitieboekje bij de hand. Aan het einde van de dag komen alle ideeën dan op een verzamellijst en kan ik vaak ook al weer wat dingen wegstrepen.

Mijn oude boekje was vol /op (net hoe je het gebruiken wilt). Een nieuwe moest met een ringbandje zijn; dan kun je de blaadjes er zo lekker uitscheuren én bij mijn agenda passen (met dank aan Hallmark voor het plaatje middenonder). In de winkel was er eigenlijk niets naar mijn zin…

Dus maar eens de vouwblaadjes van mijn nichtjes opgezocht. Deze in regenboogkleuren gesorteerd en aan 4-en gesneden. Daarna van stevig karton een voor- en achterkant gemaakt in de kleuren van de agenda. De bloemen zijn stickers die ik nog had liggen, dus hoefde ik alleen de achtergrond in te kleuren. Als laatste een gaatje erin en vastgemaakt met een ring van een oude sleutelhanger. Als finishing touch een elastiekje erbij zodat het niet alle kanten op flappert. Wanneer de blaadjes op zijn kan ik er gewoon weer nieuwe in doen!

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s